K&E Bedrukkingen , altijd Druk-Druk-Druk, met zorg voor kwaliteit en een scherpe prijs! info@ke-bedrukkingen.nl
K&E , uw specialist voor uniek product of kleine serie

K&E Bedrukkingen , zijn specialisten in het bedrukken van allerlei producten en materialen. Ken en Eric van Zandbeek zijn altijd bereikbaar voor uw wensen: Ken 06-51389606 , Eric 06-23606222. Voor een echt origineel kado of reclame voor uw bedrijf!

Onderzetters laten maken met een opdruk zoals een foto, tekst of bedrijfslogo Al vanaf kleine aantallen levert K&E bedrukkingen speciaal bedrukte bekers met verenigings- en bedrijfslogo. Onze werkplaats is aan de Staakakker 38 in Den Dungen

Een set onderzetters laten maken met een opdruk zoals een foto, tekst of bedrijfslogo? Door middel van de nieuwste technieken drukken wij uw ontwerp haarscherp op de onderzetters. Vrijwel alles kunnen wij bedrukken op de onderzetters, bijvoorbeeld een foto, naam, tekst, logo of een kindertekening.

Laat uw vakantiefoto’s stralen op tafel en decoreer de salontafel met luxe onderzetters met eigen opdrukken. Met uw persoonlijke onderzetters geeft uw de leestafel een unieke uitstraling en daarnaast is het een leuke oplossing om de tafel te beschermen tegen vlekken en kringen. U kunt de onderzetters zelf heel eenvoudig voorzien van een mooi ontwerp, bel ons even en vraag naar de mogelijkheden.