K&E Bedrukkingen , altijd Druk-Druk-Druk, met zorg voor kwaliteit en een scherpe prijs! info@ke-bedrukkingen.nl
Mokken en Bekers bedrukken bij K&E

Het is wit en het staat in het keukenkastje? "wittem ok", heb jij een originele tekst, foto of een mooi bedrijfslogo, neem dan contact met ons op , wij kunnen jou MOK of BEKER voorzien van een speciale bedrukking. Bel vandaag nog Ken of Eric en vraag naar de introductie aanbiedingen.

Stuur u tekst logo of foto voor een originele MOK of BEKER Al vanaf kleine aantallen levert K&E bedrukkingen speciaal bedrukte bekers met verenigings- en bedrijfslogo. KE-Bedrukkingen.nl kan uw uitnodiging of bedankje op een mok maken zodat u een originele aankondiging of feestafsluiting heeft van de mijlpaal in uw leven

Al vanaf kleine aantallen levert K&E bedrukkingen speciaal bedrukte bekers met verenigings- en bedrijfslogo. Met een sublimatie techniek worden er op digitale wijze fullcolor logo’s en foto’s aangebracht op daarvoor geschikte mokken. Deze mokken zijn voorzien van een speciale coating. Er ontstaat een hoge kwaliteit, kras-bestendigheid en een lange levensduur. Deze Mok / Beker met reclame, kan ook geleverd worden met inhoud, bijvoorbeeld snoep in een plastic zakje, of een andere leuke gimmick of gadget…het zijn de kleine dingen die het doen, Bogamat Automaterialen is een onafhankelijk bedrijf dat sinds 1978 actief is in 's-Hertogenbosch als leverancier van automaterialen voor de garagist.

Trouwplannen ? Of een Koperen ( 12,5) Zilveren (25) Gouden (50) Diamanten ( 60) Bruiloft , KE-Bedrukkingen.nl kan "uw uitnodiging" of "bedankje" op een mok maken zodat u een originele aankondiging of feestafsluiting heeft van de mijlpaal in uw leven.